Rumah idamanku...

Ni la iklan rumah kt mudah.com yg aku dok intai2 dh lama..tp tak boleh nk beli lg.
Sebab skrg ni aku tgh bayar umh aku yg 1st kt Melaka tu..jd tak leh la nk tambah byk2 hutang lg kn..nnti mau tiap ari aku mkn maggi jek.
tp insyallah aku akan usaha jgk dlm 5-6 tahun (lamanya) utk beli rumah yg sebegini rupa...
Tunggu aku jadi agak kayo ckit dan gaji increment nnti.




Rasa macam dah tak sbar-sabar nak beli rumah ni...skrg dok kt umh gov jadi kenalah kumpul duit bebanyak utk realisasikan hasrat yang satu ni..

This one nice too..


Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group