Menu Berbuka puasa 2-ramadhan 2011

Ini menu last week berbuka..amik pic tapi tak upload lg..
Tak la best sgt menu berbuka aku tapi ni la my fav dish.
Lauk fav-Asam pedas Melaka Ikan Mabong

Vege of the day-Sayur taugeh dan carrot

Ayam black pepper--resepi ni guna daging tapi telah dimodified dgn jayanya..lauk utk anak aku sb kurang pedas..

Balance sahur-Ayam masak lemak cili padi-lauk utk anak gk niii hadoiii asik mkn ayam jek bdk zaman skrg..klu mcm ni kena cr laki tokeh ayam pulak

Ikan masin goreng-tak pasti ikan apa tp boss bg dari Sabah..mcm ikam merah pun ya

Bubur lambuk...cenderahati dari masjid

Dessert-puding anggur-Ni keje org malas sb buat puding segera jek.
Pic aku memang tak begitu menawan kalbu..sebab guna hp zaman jepun punya..almaklum aku bkn org ado-ado..

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam