Monday, August 22, 2011

Menu Berbuka puasa 2-ramadhan 2011

Ini menu last week berbuka..amik pic tapi tak upload lg..
Tak la best sgt menu berbuka aku tapi ni la my fav dish.
Lauk fav-Asam pedas Melaka Ikan Mabong

Vege of the day-Sayur taugeh dan carrot

Ayam black pepper--resepi ni guna daging tapi telah dimodified dgn jayanya..lauk utk anak aku sb kurang pedas..

Balance sahur-Ayam masak lemak cili padi-lauk utk anak gk niii hadoiii asik mkn ayam jek bdk zaman skrg..klu mcm ni kena cr laki tokeh ayam pulak

Ikan masin goreng-tak pasti ikan apa tp boss bg dari Sabah..mcm ikam merah pun ya

Bubur lambuk...cenderahati dari masjid

Dessert-puding anggur-Ni keje org malas sb buat puding segera jek.
Pic aku memang tak begitu menawan kalbu..sebab guna hp zaman jepun punya..almaklum aku bkn org ado-ado..

No comments:

Post a Comment