Monday, February 20, 2012

Gila beli pinggan mangkuk

Penyakit baru yg dihidapi. Dulu,pinggan kt umh cukup2 utk family bersantap  tinngal tak guna daun pisang je lagik.
Tapi..sejak pinggan bentuk segi empat popular,aku jadi obses dgn Pinggan Mangkuk Baru ni.(bkn Pinggan Mangkuk Lama cam Mat Gebu tu ye).Tapi aku beli pinggan biasa lah,yg aku mampu dan guna hari-hari bkn buat hiasan gerobok. Corell ke, Luminarc, argopal ke tu mampu tengok saja lah. Pinggan ni beli kt Tesco saja.
Cepat sgt habis stok, terutama square mono black bowl, mono black side plate dan two coupe tone bowl.
(takde entry len ke selain entry nk kabor pinggan ko beli?)


pinggan ni haku beli 10 biji,hambik ko! sb murah.RM3/biji dan beli kt tesco.not bad kualiti dia
yg ni buat letak fruit slices teramat fresh n menyelerakan


ni nama dia..coupe two tone bowl black,pape je lah labu

ni mono black square bowl..ni lawa,modern design  gitu,siap tetamu tanya 'beli kt Ikea ye'?

No comments:

Post a Comment