fish n cips-instant




Fish and cips for dinner with sea coconut drinks

Comments

  1. Nampak sungguh ohhh crunchy itu fish and chips! Tak dak potong lada sikit ka, buat side dish. Bagi terangkat sikit :D

    Sea coconut tu rasa dia macam mana? Sama macam nyioq biasa tu ka?

    * entry sebelum ni baca skip2 sebab meremang. ya, saya ni penakut sikit bab2 spital dan seangkatan dengannya.

    ReplyDelete
  2. Aida,
    Memang oh-so-crunchy sebab beli instant.hehe..Lada takdak,makan dengan cocktail sauce saja.
    Sea coconut rasa cam buah nipah (penah mkn?),isi tebal dan rasa honey sikit.

    Hehe,dah tau Aida takut dgn spital,baca entry Aida cabut gigi pun dah tau!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam