Tuesday, May 15, 2012

fish n cips-instant




Fish and cips for dinner with sea coconut drinks

2 comments:

  1. Nampak sungguh ohhh crunchy itu fish and chips! Tak dak potong lada sikit ka, buat side dish. Bagi terangkat sikit :D

    Sea coconut tu rasa dia macam mana? Sama macam nyioq biasa tu ka?

    * entry sebelum ni baca skip2 sebab meremang. ya, saya ni penakut sikit bab2 spital dan seangkatan dengannya.

    ReplyDelete
  2. Aida,
    Memang oh-so-crunchy sebab beli instant.hehe..Lada takdak,makan dengan cocktail sauce saja.
    Sea coconut rasa cam buah nipah (penah mkn?),isi tebal dan rasa honey sikit.

    Hehe,dah tau Aida takut dgn spital,baca entry Aida cabut gigi pun dah tau!

    ReplyDelete