Happy 4th birthday little sis'

Happy belated  4th birthday to my lovely daughter on 17 June 2012.
Your presence bring joy,laughter and happiness.


2009


2012





happy 4th birthday-blackforest is the best

“Don't handicap your children by making their lives easy.”
Robert A. Heinlein

Comments

  1. Happy belated birthday jugak! :D Posing siap cekak pinggang yang mahal tu. Hehe!

    * hmm.. awat dalam folder memori kat otak saya ni, tertulis Azaleania single mingle lagik. wawawa! ok, akan saya update itu folder sekarang jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aida,

      Hoho bestnya orang kata single,makna muda lagi tu.
      Takyah update pun takpe,i likeee

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam