Barangan seramik dan tembikar di Ayer Hitam Johor

Entry ni adalah berkenaan syurga barangan seramik,tembikar dan barangan perkahwinan di Ayer Hitam Johor.
Disini banyak barang hiasan rumah, pasu bunga,tiang letak bunga,bekas telur,bantal,tilam,bekas seramik utk gula garam dan patung angry bird tu semua.
Add caption
Hiasan rumah seperti bidai,barang rotan,bunga-bungaan semua ada.Jom cuci mata sampai berpinar,byk gila gambar aku tepek untuk kepuasan pembaca (cewah):
Bandar Ayer Hitam
Add caption

claypot
utk garden
rambu ramba
org pompuan  harus geram mai sini
kerepek
pasu
murah kan
akak ni merelakan je I ambil pic dia..rilek sambil 'ada aku kesah?'


rambang mata
english deco
mangkuk sup




Add caption
bunga-bunga

bakul rotan

bekas gula garam

utk kenduri

cenderahati majlis kahwin



buat letak kat meja mangkuk ni

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam