Wordless Wed


Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

Comments

  1. Aku merindui muuuuuuuuu! Ahaks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aida,

      Aku merinduimu juaaaaa..dah org tu takde comment box,camna nak lepas rindu gitu???

      Delete
  2. Aza,

    Busy benor ye dia? Camno cuti sekolah? Apa aktiviti dengan bebudak?

    Kotak komen dah berzaman la ada, haish.. ada orang tu kena pakai spek baru nampak kot. Hehe!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam