Sunday, March 31, 2013

Arizoo Restaurant Regal Lane Bakhtawar Srinagar

Restaurant ni terletak berdekatan sumo taxi station tu.Jalan sikit dan ia agak tersorok.
Makanannya sangat sedapp dan harga murah,puas hati sebab big portion.
try makan biryani (Rs200-rm10).Tengok adress kat signage dia kalo nak pi.


Dekorasi sgt cantik dan cozy



Nasi putih,ayam 4 ketul,kari sayur baru Rs320 (rm15-17).@ org makan,puas ati sb nasi byk.
roti nan butter dan kebab ayam-Rs 180 (rm6 shj)..roti byk,order 2 keping tp byk dia bg
Biryani..big portion.Sapa nk jimat order je satu kongsi 2org mkn.Cam aku pirana,order sorg satu.Tak abis bw balik hotel utk dinner.Jd dah jimat disitu.kira rm5 seksli mkn.






sedap gila food dia


Pemilik hotel ni gak ada guest house,murah.Nanti aku post pasal guest house tu,NoorJahan guest house near Rajbagh,zero bridge.Cuma hati-hati kalau ada orang dekati utk bawa kita tour Kashmir sb harga agak mahal.Biasanya staf sini gk yg offer bila tgk kita pelancong luar.

3 comments:

  1. As salam , boleh minta email ke sy itinerary full kashmir ni, thank you in advance
    naimajwadrosli@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. sis...email saya gak full itinerary kashmir
    miragitsu@gmail.com

    ReplyDelete