Mumbai Gujarati Restaurant Pahalgam J&K India


harganya
big portion
Restoren ni terletak di hujung jalan Pahalgam..dah tak ramai org sebab dah hujung.
Kami makan:
1 nasi putih,
1 zeera rice(cam butter herb rice),
1 vege dishes (appear to be curry)
2 tea (cam teh tarik)
1 plain paratha

Makanan agak sedap dan kosnya adalah Rs320.(rm15-17).Tetiba makan vege sebab kt sini agak susah nak cari non vege restaurant.Kat kampung halaman takde maknanya nak makan vege-vege ni sume..melainkan ayam sebelah jua.oh..rindunya nak jadi karnivore semula..memang takleh blah menjadi seperti lembu yang herbivore sepanjang masa.

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam