Sunday, April 7, 2013

Delhi Rasoi Food Corner Boulevard Road Dal Gate

Food corner ni terletak dikawasan tumpuan pelancong.
Harga ok,mahal sikit dari kedai biasa.Suasana selesa,santai dan bersih.



Waktu operasi dari breakfast time-8.30pg hingga mlam.
Ini adalah restoren pure vegetarian dan makanannya memang sedap.Ditepi restoren ni juga ada guesthouse pemilik yang sama.So selalu breakfast,memang aku akan lepak disini.Waiter dia pun boleh speaking dan sangat helpful.Breakfast ada paratha,canna puri dan roti-roti tapi no egg ok.Pure vege katakan.


ni channa puri..memang sedap

dalam restoren pun ada kalo tak nak lepak luar

ni nasi dan vege masala serta dal kari.harga dalam 300rupees je

Lepas makan boleh lepak-lepak kat Dal lake ni..menikmati panaroma tasik.

No comments:

Post a Comment