Tuesday, December 3, 2013

Kem Biro Tatanegara Kulim

Terletak di Junjung Kulim.
Terdapat kemudahan dewan,surau,dewan makan,blok-blok penginapan dan juga kemudahan bagi aktiviti lasak seperti trekking,climbing dan tali-tali tu semua.
Overall semua kemudahan memuaskan dan rasa macam dok asrama balik bila join kem ni.
Tapi sayugia diingatkan coverage handphone sangat low di blok penginapan.Ada tempat ok,ada tempat memang takde langsung.Untuk yang guna Maxis.Celcom aku tak pasti.
Ada kolam tempat ternak ikan dan memang luas kawasan trekking dia,berdekatan ladang getah dan sawit.








Acara masak secara berkumpulan harus ada..survivor la katakan



trekking route

No comments:

Post a Comment