Green Hill Hotel Pantai Tengah, Cenang Langkawi

Berada 10 minit dari airport dan 20 minit dari Jeti Feri Kuah.Dekat dengan pantai Cenang dan ada lebih kurang 34 bilik pelbagai jenis.(standard dan family deluxe).
Landmark adalah dikawasan Underwaterworld Langkawi dan jalan sebelah McD tu.
Rate adalah RM80 hingga RM150 ikut peak/low season.Jenis chalet berderet tu.
Bagi aku bilik agak kurang sikit..tapi yang best dekat pantai dan kawasan bandar.Lagipun disini kita bukan selalu sangat nak ada kat bilik..pemilik resort ni ada blog dan boleh contact dia dari nombor blog tu.






Dan yang paling penting..keindahan pantai cenang memang lawa dan hanya beberapa langkah je dari chalet ni.





Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam