Sunday, March 30, 2014

Perusahaan minyak gamat Langkawi-MH Saujana Enterprise

Mai cek mai..kalau pi Langkawi acara wajib selain ke Idaman Suri, haruslah beli minyak gamat buat ole-ole.
Malas sebenarnya sb pasai minyak gamat pun nak masuk blog ke?apa kelas ko?
Heh,kemain kata takde kelas yer,tapi bila anak jatuh beskal,terhantuk dinding,kena gigit lipas,tu jugak la minyak yg ko cari dulu.Gigih aku kan, nak bantu pengusaha bumiputra kita,apa salahnya promo sikit.

So,dipersembahkan..minyak gamat MH Saujana yang terkenal seantero dunia rombongan cik kiah ke Langkawi.murah tak mahai,jual kira sedozen 12 botol dalam RM12,sebotol kira RM1 je.Minyak akar Seruntun yang memang mujarab tu 6 botol RM30,tak caya try dan pastu ko akan order lagi.Bam panas tu pelbagai perisa buah pala,cengkih,halia 4 botol RM10 je.kalo beli kat kedai biasa sebotol dah RM5.Murahkan kat sini. Sabun kecantikan,bedak sejuk dan semua produk berasaskan gamat ada disini.

Ini kedainya.



macam-macam ada




cara buat minyak gamat pun ada ditunjukkan ditepi kedai

No comments:

Post a Comment