Persona Motel Sungai Petani

Terletak di Persiaran Perdana Height.Keluar tol SP Selatan dan nampak trafik light tu terus amik kanan.Yang ada sign Perdana Height.
Dari tepi jalan besar pun boleh nampak.
Terletak berdekatan kedai nasi kandar, restoran Itali dan kedai serbaneka. Milik bumi dan kawasan ni tak sesak nak park,kawasan baru lot rumah kedai.
Rate bermula RM70 keatas. Family room yang ada satu queen bed dan satu single bed RM120 je.
motel dikawasan rumah kedai
reception
Bilik disuntik dgn elemen moden dan walau murah tapi bilik air lawa dan puas hati.
koridor

bilik yang paling murah utk cheapskate mcm aku




bilik air yang lawa

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group