Hello Burget set

Murah je, RM8.90. Hello Burger franchaise, bukan Fizo Omar tu punya ok.
Satu set adalah burger daging/crispy chicken/portabello, sekotak milo dan secawan aiskrim yang banyak pada aku. Berbaloilah,
Yang best sebab burger dia ada cheese meleleh tu. Kalau beli ala carte pun dah bape sebiji yang cheese punya. Tapi ni kids meal.
set dgn aiskrim


cheese fries





pilih bun dan vege dan ingredient


Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam