Menu berbuka Ramadhan 18

Beli lauuk sikit dan masak tambah pape yang patut.
Mood malas dah merasuk. Ok,tahun ni rajin lebih ye sebab rajin pergi Terawikh. Bacaan masa sunat terawikh dari Ustaz  Kolej Insaniah sangat merdu dan menusuk kalbu...(nama dirahsiakan,nanti hangpa mengorat..bila orang dah tak kisah jadi bini no 2,3 dan 4.. janji dapat ustaz, ko ado?)
Dah mula nak terkeluaq tajuk dan berleter nii, jom tengok menu apa sambil telan ayaq liur saja.


rendang daging, beli

ikan goreng-goreng sendiri.ikan kena ada,org kampung katakan
kangkung belacan-beli jer ni

tom yam campur-masak sendiri

sambal bilis dan kacang

kuih muih kena ada sikit

menu senang lenang
Sekian.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group