Menu berbuka semalam

Tengah rajin nak update blog. Tapi takde cerita yang best pun nak dikongsi.
So cerita bab makan masa berbuka paling senang, janji blog tak bersawang. Orang baca ke idok, belakang kira. Gambar adalah kelabu asap sebab guna henpon cikai. Jangan tanya insta, agen CIA seperti aku takde makna nak perlukan benda alah tu.
murtabak menu wajib

kurma ayam
asam pedas melaka ikan ketul,taktau ikan apa..not bad
jus oren

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam