Bee Farm

Located lepas sikit dari Tringkap..tak tau area mana.
Belasah je lah kan..janji ada entry,hehe...so dry and no idea nak post entry apa.
entrance.parking bas dan keta senang







Ada toilet, souvenir,kafe..dan yang utama adalah madu.

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam