Sengkuang Palit

Sengkuang palit dah jadi fenomena kat facebook pulak selepas jeruk mangga/apple hijau yang boh asam boi tu. Macam-macam depa ni yer..lepas satu-satu benda yang jadi kegilaan..dulu durian crepe.
Aku taklah amik tau sangat benda ni..tapi dah staff dok cerita..dan bagi pulak kat aku free..hmm macam tau aku suka benda free. So sedap jugak sengkuang palit ni..di hiris nipis..di sapu dgn kuah rojak..di tabur kacang. Satu bekas RM2. Kreatif sungguh si penjual. Yang penting sos mesti sedap.
Makan petang-petang  sangat heaven..




Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam