Posts

Showing posts from September, 2014

50 Shades film

Image

Malaysian passport ranked eighth best for travel worldwide

Image
KUALA LUMPUR, Sept 26 — Malaysian passport was ranked the eighth best in the world for travellers in a recent survey, based on the number of visa-free countries its holders can travel to out of 174 destinations.

According to the 2014 Visa Restrictions Index, holders of Malaysian passports can travel to 166 countries without visas; compared to Finland, Germany, Sweden, USA and the United Kingdom passports which can access all 174 destinations visa-free.
“In today’s globalised world, visa restrictions play an important role in controlling the movement of foreign nationals across borders. Almost all countries now require visas from certain non-nationals who wish to enter their territory,” said Henley & Partners, a global consulting firm in international residence and citizenship planning, which held the survey.

“Visa requirements are also an expression of the relationships between individual nations, and generally reflect the relations and status of a country within the…

Pengembara Yang Sunyi/ lonely traveller 3

Image
Blog kembara.
Blog backpacker.
Blog flashpacking.
Non profitable blog.

Berapa ramai dari kita yang dulu backpack tegar,setelah couple, kawin dan jumpa chenta hati, terus tinggalkan hobi/blog? ok, ada yg jawab sebab tuntutan lebih penting diutamakan. Tapi bagi wanita, jika hati kau dah terisi, kau hanya nak dia sahaja..tak perlu travel atau benda lain kecuali kau hardcore backpackers.
Kau dah rasa content, dan kau dah lengkap, you complete me katanya. Dan kau akan lebih pentingkan benda utk keluarga seperti rumah, perabot dan benda normal yang masyarakat agungkan yakni kebendaan, so ko akan spend banyak disitu selepas kawin.
Dan aku juga mengaku, aku berblogging untuk luahkan rasa.
Dan blog ni adalah diari aku dan panduan utk sesapa yang perlu.

Adakah kau jenis kaum yang terasa excited tengok cerita Sembilu dulu, Awie naik motor dan membawa lara hati? wah rasa macam best je...tu pengaruh yang besar, Atau gambar orang tengah bersendiri tepi pantai,atas gunung atau jalan yang sunyi? Tu …

Quotes of the day

Image
~He that communicates his secret to another makes himself that other's slave- Baltasar Gracian

~Every man has his secret sorrows which the world knows not; and often times we call a man cold when he is only sad.-Hendry Wadswort Longfellow ~To keep your secret is wisdom; but to expect others to keep it is folly.-Samuel Johnson