Thailand - I-city Danok

Taman berlampu ala I-city ni terletak di Danok. Sebelah KPK Hotel.
Bayaran masuk Rm10 dewasa dan Rm5 kanak-kanak. Boleh guna duit RM/Bath.
Agak luas taman ni..dan cantik dengan lampu-lampu macam biasa. Scooter budak kecik dan basikal untuk 3 orang pun boleh di sewa. Range dalam Rm5-Rm10.
Ada gerai jualan jugak disini. Cuma kalo hujan adalah seksa sebab kawasan berbumbung tak banyak untuk berteduh.
entrance..

feeling cinderella



feeling puteri salju




doraemon bercahaya



cantik kan

Overall, I-City Danok ni memang puas hati. Rasa romantik gitu masuk dalam ni.

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group