Nabil Nabila Motel Langkawi

Motel ni terletak di pekan Kuah dan senang akses ke bandar. Dekat Baron hotel
Sesuai untuk grup student atau family ramai.
Motel ni takde lobi ke apa..agak sempit tapi ok lah jika pergi grup dan balik hanya untuk tido. Yang senang dekat dengan kedai 24 jam, restoren dan pantai.
Boleh lepak memalam..meriah area ni.
Motel ni tempah dengan agen. Ada bilik untuk berdua, bertiga, bereempat, berlima, berenam hingga tak tau ke seratus kot. Dia macam ala bajet dorm tapi lebih selesa. Ada bilik solat, water dispenser dan tiap bilik ada bathroom dan ekon. Oklah dengan rega.
Rumah kedai yang dijadikan motel


dekat pejabat SPAD
biliknya

bilik solat pun ado..sebab bilik tido agak sempit

bilik air..agak sempit tapi janji tak share
kawasan sekitar

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam