Bukit Bendera Fernhill Bungalow

Bila dah sampai atas Bukit Bendera ni, kita akan rasa macam takde apa..tapi sebenarnya banyak benda boleh di buat. Boleh masuk Owl musium, naik buggy, buat handlock dari lilin, jalan kat canopy walk namun tujuan utama ada adalah nak tengok banglo english idaman aku iaitu Fernhill bungalow. Sangat cantik dengan bunga Hydyrange memangari rumahnya. jadi aku pun gigih berjalan nak kesana..ada view point kat sini.
Nak naik bugee pon boleh.
jalan ke banglo idaman
singgah sini tengok view
view

bungalow idaman hati
pintu rumah
english style

cantik

pintu kat dapur

skodeng lelama..xtau bila lagi dapat tengok

Tetapi mak adalah sedih sebab bungalow ni dah kurang lawa..tak macam dulu bunga hydyrange di jadikan pagar..sekarang dah pokok lain jadi pagar. Mungkin owner nak privacy ramai sangat orang berenti sini amik gambo rumah dia..tapi I bukan nak ceroboh privacy cuma nak admire je.

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam