Saturday, June 20, 2015

Menu Ramadan pertama 1436h

Selamat berpuasa dear all dan salam Ramadan.
Untuk entry pertama bulan puasa tahun ni, adalah entri ala blog Cik Mat Gebu.
Kan..semua orang pakat dok nak cari menu apa nak berbuka petang ni dan dok usha-usha gambo makanan yang mengugat iman tuh. Eh, umo dah tua tapi tak tahan jugak tengok gambo makanan.
Buat penyedap mata..rasanya semua blog dah tukaq jadi blog makanan dan blog resepi sempena bulan posa nih.




ni menunya

air oren dan kelapa

pizza masuk microwave je

ayam KFC utk bdk2

ikan bakar dan air asam

sambal sotong

kari ikan bawal dgn bendi

daging goreng kunyit

mangga potong


4 comments:

  1. Perghhhhh! Perghhh! Merembessss....

    ReplyDelete
  2. Gitu kan da jadi mcm CMG juga. Si Tiffinbiru. Selamat berpuasa beb. Sikit masa lagi turn aku lak share gambar makanan or resepi cilok. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa Bie. Letak picture kuih ko yang awesome tuh

      Delete