Restoren terapung Krabi

Restoren ni terletak ditengah paya bakau..kena pergi dengan bot untuk sampai dan makanannya sangat sedap pada tekak aku! Aku taktau nama restoren ni..so belasah je kan?
Tom yam sangat marveles dengan udang besaq.
Harga jangan tanya sebab ikut pakej.
jeti nya

jeti naik bot kat kawasan ni
redah kegelapan malam utk dinner

jetinya


restorennya


nasi brown

sweet sour seabass

tom yam putih seafood

telur dadar

sayur campur


tom yam ni dihirup ke titisan terakhir


Comments

  1. ikut pakej minimum price berapa makkk? Untuk berapa org punya makan?

    ReplyDelete
  2. Hingga ke titisan yang terakhir tu sampai jilat sudu tak mak? he he he...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam