Wednesday, July 1, 2015

Makan apa di Krabi??

Post ni takde gigih nak makan dan melantak sehabis nyawakan.
Makan ikut meal time..ikut masa dan ala kadar.
Macam makan kat Hatyai jugak menunya. Tapii..sebab bulan posa sajalah nak memeriahkan blog dengan makanan yang walau tak sedap buat readers still menitik air liur..tak gitu?
Jom tengok apa kita makan kat Krabi sepanjang trip 3 hari ni.

penjaja tepi jalan..beli pulut ayam kat sini 350 bath..tapi takse sos macam kat Padang Besar tu

ayam goreng bergelimpangan..mkn dgn pulut atau ratah je

ayam bakar

noodles kot ni

kuih apakah
meriah pepagi


Menu kat Madinah restoren

daging bakaq dan ulam

telur dadar

daging bakar, kailan,telur dadar dan tom yam
menunya

Menu..4 orang makan kena dalam 600 bath (RM 60)..lauk ni je..tom yam, telur,sayur,nasi,ulam dan air. murah ke mahal?

makan kat kedai ni..Madinah Halal Food REstaurant

6 comments:

  1. Mak kalu buat orang merecikkk memang no 1.. Nasib dah nak buka baru tengok post ni... Mencikkkkk! Lapoooo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab nak bagi merecik yang post tuuu

      Delete
  2. Salam Makkkk! Tolong bagi alamat Mak kat SS boleh? Email scdhasein.photo@yahoo.com Thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak a.k.a Ms Jason Bourne akan beri alamat rahsia okeh

      Delete
  3. Kenapa semua blog entri yang ku lawati hari ini menulis tentang makanan hahaha. Boleh tahan lah kot harga tu, untuk orang kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab semua orang tgh ngantuk! tengok gambo makanan hilang ngantuk sikit hehe

      Delete