Sunday, November 22, 2015

Terima Kasih Rerupis Jari Manis

As salam semua..semalam Mak dapat kiriman dari RERUPIS blogger si Jari Manis ..suwett sangat  JM ni. Rasa nak peluk Abam pos tu feeling peluk JM, buleh???


Terima kasih JM atas ingatan..walau Mak ni bukan blogger mesra alam dan seglamer seperti Scdha Sein tu yang rajin bom blog JM dengan beribu lemon komen tapi keikhlasan mu menawan hatiku...

Terima kasih JM..terharu

Dear JM..mood nak peluk JM ketat-ketat

Cantik FM ni...secantik pengirimnya...

JM macam tau Mak ni tak pernah sampai ke Brunei lagi dan dihadiahkan Mak FM Brunei.
Semoga JM terus berblog dan bersemangat untuk travel. Nantikan balasan dari Mak pulak ye nanti.
Terima kasih...dan I lap you JM..(mode kasik SS jeles di Xi'an, hehe)

22 comments:

  1. Wahhh mummy dah jeles.. huaaa.. Cantekk gilos pic kat FM tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..memang cantik kan..Mummy bkn dah dpt ke

      Delete
    2. aaa dah dapat satu dari JM.. hehhehe Cantekk!... :D almaklum la mummy kan hantu FM.. kikiki

      Delete
    3. Org bertuah je dpt dr JM ni...tapi mak lum berkesempatan nk bls lg ni...

      Delete
    4. Mak memang saje nak bagi orang jeles.. Pastu poyo habissss! Siap tepek berkali2 gambo yang sama.... Tak poyo ke namanya tu? Kah Kah Kah...
      * Ayat carik gadoh... Ha Ha Ha....

      Delete
    5. Hehe....mana nk dapek rerupis blogger hntr souvenir..bkn sng tau

      Delete
  2. Wahh rerupis JM yang kasii tuk Mama Gojes! penuh la fridge lepas ni..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgh misi nk penuhkan fridge ni...hehe rezeki

      Delete
  3. Patut laaa SS asik batuk2 dan berhati kering aje kat Xi'an.... Rupanya hado orang anyam ketupat kat sini! Ha Ha Ha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu tanda rindu kt SS..asik sebut nama dia je dan jengah blog dia je tau

      Delete
  4. Ehhh! apsal Jay Emm sampai Brunei SS tak tahu nihhhh?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..jgn jeles wan ah kak..pat update entry

      Delete
  5. Mama!!! adoi tutup muka...JM baru perasan...kad CINTA Tu x habis tulis terus masuk sampul..s.ebenarnya ada lagi ayat nak sambung huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..ingat JM byk benor nk pos brg sb tu tulis ringkas je..takpe..keikhlasan tu yg penting

      Delete
  6. Dear Mama Gojes...terima kasih kerana menjadi teman maya JM...JM kenal mama [un melalu blog SS terus hinggap ke sini...i love u!!! teruskan menulis JM akan terus menyokong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear JM..terima kasih jgk sb sudi singgah di pondok buruk (pinjam ayat SS) mak ni..i lap you too..hehe

      Delete
  7. MAMA Gojes! ole2 dari mama yang banyakkkkkkkkkkkkk tu JM dah terima...cantik dan sukaaaaaaaaaaaa sangat...belum up dalam entri...makacih muahhhh! JM beri satu je tapi mama balas lebih...ohhh terharu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak taktau nak bg apa..sb Aussie..Korea..Vietnam semua JM dah pergi..tapi bg jugak sbg tanda ingatan..sama-sama kasih...

      Delete
    2. betul tu kak.. tatau nak kasi apa.. semua tempat JM dah sampai..

      Delete