Monday, January 11, 2016

Ohsem new year gift dari blogger Scdha Sein

Beberapa hari lepas Mak terima sampul surat yang besar.
Terus rasa nak lompat bintang 400 kali..hadiah dari blogger glamour ScdhaSein

Buka sampul cermat-cermat sebab sayang..then tengok dalam tu sampul 3 sampul comel.
Sampul dalam sampul. Umpama budak kecik dapat hadiah krismas..saspen you sebab tengok sampulnya pun kreatip dan berseni sangat. Banyak sangat ole-ole yang SS beri dalam tu.
Dalam sampul pink ada FM azaleania kat Mount Huashan Xi'an.
Dalam sampul coklat ada 2 ketul FM Jakarta dan Singapore.

Dalam sampul belang by air tu ada nota untuk Mak..I is terharu my anakanda..you made by day..kebetulan hari tu agak down sikit lepas gadoh dgn Boss..dapat ni terus bersemangat balik.



banyak sampul  dlm sampul

Key chain Xi'an.. jauh mari ni...

FM enjoy Jakarta

FM Singapore

FM yg buat den terharu...made in Mount Huashan.. spesel homemade by SS..mana nak dapat nama kita kat puncak gunung cenggini
SS panjat gunung untuk buat benda suwett gini..ohhh terharunya

beg utk my girl..SS dah pesan beg ni untuk dia..mentang-mentang lah dia yg lukis gambo SS ritu

Ada 3 FM, 1 keychain, 1 beg, dan satu nota cinta

Nota yang beri Mak harapan tahun baru..thanks SS..you made my day

SS memang sangat menghargai kwn2 alam maya..i lap you ketat-ketat

kreatip jejari runcing Ss nih..setiap sampul berlainan dilekat dgn cop bentuk love, suwet sgt
Untuk SS, terima kasih daun keladi atas pemberian sepukal hadiah yang sangat bermakna untuk Mak ni. Insyallah, didoakan semoga jalinan maya ini berterusan dan kekal. Diharapkan jugak SS dapat melangkah lebih jauh, berkongsi banyak pengalaman dan panduan kepada pembaca dan SS perlu tahu bahawa betapa ramainya pembaca menyayangi dia. Semoga terus berbelog dan merendah diri biarpun kita telah menjejak puncak Mount Huashan...hehe.

P/S- Mak baru je tengok blog SS tadi..rasanya SS kena admitted..taktau kenapa tapi mari kita sama doakan semoga SS cepat sembuh..get well soon SS..we miss you.


6 comments:

  1. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Apa cerrr..ada gosip panasss ka

      Delete
    2. Gosip panas x de mak... Gosip sejuk... He He He...

      Delete
  3. Terima kasih doakan untuk SS... Terharu...

    ReplyDelete