Wednesday, March 30, 2016

Penarak Bamboo Beach Resort Langkawi

chalet terapung Bamboo Beach Resort Penarak

reception
Resort yang terletak di Kampung Penarak, Kuah.
Masih dalam kawasan Kuah dan senang nak ke bandar. Berdekatan dengan Dataran Helang dan Lagenda Park serta lapangan terbang.


Rate di sini bermula dari Rm98 hingga Rm320.
Ada kolam, restoren (utk group booking, meeting room, internet, surau, ada pakej sewa kereta/tour dan terletak jugak tepi pantai. Pantai yang takleh mandi. Selesa dan sesuai la untuk bajet stay.
Ada banyak jenis bilik..yang terapung lebih mahal dan boleh mancing 24jam dari balkoni bilik.
Ia berada di sebelah Langkawi Fish Farm.
Pagi-pagi ada orang jual nasi lemak berdekatan.
dekat pekan kuah

ada restoren utk booking

depan motel
reception


bilik-bilik

kolam comel..BBQ buat sini
kolam buka hingga pukul 11 mlm..berbaloi la ank-anak mandi
restoren seafood
Bilik-bilik yang ada..dalam 2 tingkat hotel ni..lupa dah

aku amik bilik biasa..atas tanah



not bad, ada minibar

bathroom cum toilet
kadar bilik

hotel info
Alamat: Lot 85, Kampung Penarak Kuah 07000 Langkawi.
Telefon : 04-9666194/012-4047225/012-4227225
http://bamboomotel.blogspot.my/2015/09/new-flyer-20152016.html

15 comments:

  1. Replies
    1. aaaa mak ada rate tuk blog reader mak.. mummy nak diskaun ni.. ke keh keh

      Delete
    2. Kasi SS dulu special rate ye mak... Jangan nak kedek... kah kah kah...

      Delete
    3. Kalo lah mak owner resort ni...setahun free mak kasik

      Delete
  2. best la.. mummy kalo pi selalu dok kat Pantai Cenang je.. heheheh

    ReplyDelete
  3. luas gak bilik tu kan... senang nak shooping kan dok kat Kuah ni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Yg penting swimming pool ada bole berendam.. hehehe

    ReplyDelete
  5. yang penting ada kolaaam senang nak gedebuh gedebuh.. ehehe.. nak kuak2 lentang ke kan.. dekat ngan pekan senangla.. semua dekat =)

    ReplyDelete