Pattani- part 3 Malam yang lengang

Lepas pergi masjid, kami lepak kat tepi Sungai Pattani tu, tempat tumpuan area tu. Ada menara jam, wat buddha, macam promenade di tebing sungai. Ramai jugak budak muda melepak. Fesyen pakai kopiah dok kat bangku dan pegang tangan awek kat sebelah. Mana nak cari.
Pasar malam tak dan pergi, dah tutup pulak. Rugi..

menara jam tepi sungai

kawasan jambatan

gila banyak CCTV sini..jangan buat pasal


tempat dating sini
tuk tuk merah

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam