Vietnam February 2017

Hanoi..Hoan Kiem Lake February 2017



Quang Ninh..Ha Long Bay

Lao Cai..Sa Pa valley




Comments

  1. Bagai pucuk dicita ulam mendatang...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hadoii..ponat travel tak habeh lagi ni

      Delete
    2. Mak amik package sekali dengan kayak tak mak? Ahhhhh... Tak kiraaa... Cepatttt update! Malas dah nak study nih... Kah Kah Kah...

      Delete
    3. Tak amik..bajet ciput..klu amik elok amik yg bamboo boat tu..diorg tlg kayuhkn..klu kayak penat la sikit..amboi bkn selalu rajin study ke?? Hehe

      Delete
    4. Malas betul laa nak study skrg mak... rasa macam nak ikut kaki je... mana terhenti kat situ laa SS.... nak refer blog mak sorang je laa... cepat laaaaaaaaaaa update!!! Nah muah muah sebijik! He he he....

      Delete
    5. Medan trip tak abih lagi huhuk

      Delete
  3. Woww Mak! Balik Medan ke Hanoi plak...daebak!

    ReplyDelete
  4. Best aaa pegi Hanoi on February..cuaca nampak sejuk jek dgn bunga2 cantik tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejuk..nyaman..memang best la Hanoi ni

      Delete
  5. Cepatla update entri Hanoi nak baca

    ReplyDelete
  6. waaaahhhhhhh mak dah ke vietnam pulak.

    cayalah mak

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam