Calamari ring and salt pepper squid- Pacific West product

muak pulak mkn benda alah ni
ada dua jenis:calamari ring (RM21.90)dan black pepper squid (RM17.90)


yg beso tu tempura calamari ring.Yg macam cekodok tu blackpepper flavour squid.


sotong beso giler tp rasa tawar sikit pd tekak aku yg ngada-ngada ni


Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam