Monday, April 30, 2012

Pizza night



 aku suka sgt daun basil tu,stim oohh kalau cium,my aromatheraphy

Pizza ni sgtlah senang nak membuatnya...
1.Drive ke pasaraya tesco
2.Pergi ke bahagian frozen
3.Pilih jenis perisa yang di gemari (beef pepperoni is the best)
4.Sila bayar dan berambus secepatnya sebelum hutang kad kredit bertambah
5.Drive balik dan panaskan oven 180C
6.Tear pizza wrap,put in baking tray and bake for 30 minutes.
7.Potong dan sila makan.

Dicadangkan puasa 3 hari lepas ngap pizza yer...ataupun jgn komplen kalo seluar zip semua ketat.(ada aku kesah..)
Heh,orang buat pizza (patinpasta blog),dia nak pizza.Tapi malas ya amattt..jadi beli je yg frozen.
Bolehlah tahan untuk tekak manusia malas...(anak sapo la tu kannn)

2 comments:

  1. Haha! Tak de la malas pon, nak start engine keta and drive ke Tesco, melilau cari parking, tolak trolley ke frozen section, beratur nak membayor, drive balik ke rumah, turn on oven bagai.. tu suma pakai kederat tu. Kan? Kan? ;)

    Psst.. kalo zip seluar ketat, kita tukor pakai kain batik. Buleh adjust sesedap rasa. :D

    ReplyDelete
  2. Aida,
    Auchh!!ni yang best,sebab tolong ingatkan yang saya ni rajin jugak benonya...

    Betul,betul pakai kain batik oh-so-comfy tak gaduh risau pasal waistline..even pizza has been a murder to my weight

    ReplyDelete