Tuesday, November 20, 2012

Set pinggan mangkuk Menang Glassware dah sampai

Semalam pi Menang Glassware shop cuci mata tengok hot guys err pinggan mangkuk.
Beli dan order set pinggan 74 pcs,Caracas design tu..
Jom tengok apa yang ada..
 Bekas kuih raya

 Corak pie rat Victoria ni sweet sangat..dalam katalog nampak biasa tapi kat luar cantik dgn bunga-bunga kecil..pasni nak beli yg ni lak, RM299 untuk 47psc
 Ni corak June Ros..lawa sebab pinggan putih dan bunganya merah so warna merah dia menyerlah dan berseri-seri gituu..RM399 utk 74psc
 Mangkuk tingkat
 Yang ni Rm29 jek..buat pie dlm ni confirm lawa
 yang ni pinggan corak lama...tak slh RM76 utk 24 pcs pinggan makan
 caserol dish


Yang bawah ni set pinggan yang aku baru beli..Caracasv(pie rat).Ok lah kan RM399/74pcs.
Baru belajar nak kumpul set pinggan mangkuk ni.Yang corelle ke,vantage ke,royal albert ke, Noritake jgn dok sebut..den tak mampu lagi.






Beli sekali caserol dish,RM133 utk 3 set (6 biji dgn cover)

 hehe..ciwee dak?

2 comments:

  1. Aza,
    Aisey, awat tak habaq? Buleh tumpang order sekali ;)

    Tapi serious cantik la! Suka tengok design bunga2 tu. Borong complete dengan caserol dish weh. Nescaya lepas ni makin banyak la buleh tayang lauk pauk. Yum yum!

    ps: saya pon baru belajor mengumpul (tarak jenama punya la ye).

    ReplyDelete
  2. Aida..

    Hehe tayang lauk yang beli dalam pinggan baru,bullehh??

    Aida punya pinggan mangkuk stylo ala Donna Hay punya..tengok pinggan masa buat birthday aritu pun lawa.

    ReplyDelete