Menu buka puasa asam pedas

Lauk asam pedas melaka adalah favourite sepanjang bulan puasa,tak kisah ikan apa memang ia boleh membuka selera.
Aku buat je ikan kembung asam pedas semalam..lauk tu pun dh cukup buat nasi seperiuk abis,hehe

menu berbuka yang senang

asam pedas ikan kembung,color tak bleh blah..gambar kelabu asap

ayam masak kicap

sayur kacang panjang dan bunga kobis goreng

cucur badak


Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam