Wednesday, September 18, 2013

Mee sotong Padang Kota Penang

Entry berkaitan makanan.Dah beribu kali aku makan kat sini,baru sekarang dapat hidayah nak masuk dalam blog..sebab?blog dah bersawang dan takde entry umpp nak diupdate.
 Entry masuk dari sebelah laut..

 Bersebelahan dengan Fort Cornwalis.

ini kedai minuman..coconut shake harus dicuba


Kat medan selera ni ada banyak gerai..nasi campur,nasi goreng,mi rebus,mi goreng dan memang meriah waktu lunch.Tapi petang rasa macam dh tutup.
Jom tengok apa ada.
coconut shake..sedap

kutiew sup..not bad

nasi ayam berempah...RM5.50..tak sedap okay...out.nasi lembik dan tasteless

menu popular.Mee sotong Hameed Pata.

yang ni confirm sodappp
ada taman..boleh bawak anak main lepas makan



laut bergelora

Joyah: ni entry mee sotong ke entry padang kota??

2 comments:

  1. hahaha….patut tukat title tu. btw rindunye dgn padang kota. blk aritu xsempat p penang pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ros,

      Ala ruginya tak sempat sampai..kalo tak dapat pekena mee sotong

      Delete