Saturday, May 16, 2015

Hotel Dai Nam Ho Chi Minh

Hotel ni terletak dengan Ben Thanh market dan jugak kawasan makanan halal aka Malaysia street kata local.
Betaraf agak berbintang dan yang penting wiFi laju.
Rate dalam Agoda bermula dari RM96++ dan ke atas. Breakfast disediakan tapi non halal.
Kalo sekadar duduk untuk bershoping kat Ben Thanh memang senang..jalan kaki dalam 5-10 minit je melalui taman-taman riadah tu.
depan main street


lobby








ada bathtub



31 comments:

  1. sis JM datang dan follow sini....volleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertuah ler mak Otai Traveler datang check in.... Perghhhhh!

      Delete
    2. Boleh je JM..tapi kan nanti kan SS jeles hehe...naya mak kena pukul nanti

      Delete
    3. Thanks JM sudi datang jenguk pondok semakku nih..gabriel aubry mak tadahkan haha

      Delete
    4. Aduuiiiii Sakit perutttttttttttt! Keh Keh Keh....

      Delete
    5. semak ke? dah berapa lama xpotong rumput tu

      Delete
  2. Makkk.... Oooo Makkkk... Kalu makk booking agoda... Mak follow up call tak makk? SS dah serik nak termam*** dah mak dengan agoda nih... Nyampah giler dahhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agoda memang la kan...sengaja nak bagi SS berdrama lebih hehe

      Delete
    2. dah lama cerai talak ber talak dengan agoda tu...dh x nk rujuk balik

      Delete
    3. aiikk JM guna Trivago ke skrg?hehe

      Delete
    4. Trivago belum try...masih setia ngan booking.com :-)

      Delete
    5. Ok ke Mak Trivago tu? SS pakai booking.com gak...

      Delete
    6. Amboiiii tak hagak sehati sejiwa giteww

      Delete
    7. kih kih kih....sehati 2 jiwa

      Delete
    8. Jgn JM...nanti SS dengar merecik diaaaa

      Delete
  3. Makkk gambor kasi beso skit laa size... Kecikkk gilerrr! Bulu idung pon tak nampakkk! Iskksssss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat menantu berterus terang sangat pun payah nihhh..haipp

      Delete
    2. kah kah kah....gambar besar baru 'PUAS'

      Delete
    3. JM,
      Orang buta IT update blog memang ler...pening den ni haaa

      Delete
    4. same to me...kalau x kerana SS yg tolong...blog I tu berat cam gajah!!!

      Delete
    5. Tu yg bagus SS ni ada kan...bg komen jujur dan ikhlas berani mati

      Delete
    6. SS bukan komen laaa Makkk... SS komain lagi.... Keh Keh Keh...

      Delete
    7. Nakal plak tu dia...hmmm jumpa nnti babap bontot

      Delete
  4. Makkkk.... Makkk punya time zone blog ni pakai waktu mana? Kah Kah Kah... Waktu Afrika ek? tukoooooo lerrr makkkkk! Ha Ha Ha...
    * Abis mak pening.... He He He..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adeh..memang mak pening..tak isah la waktu apapun SS janji blogku tak bersawang hehe

      Delete
  5. Header tu tuko... Sendu giler roper... Mak kan banyak gambor lawo2...
    * Abislah kena babab montot... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkih..kena ngadap lelama pc ni SS utk deko umh mcm org tuuu. Mak sibuk ngalahkan Rosmah tau

      Delete
    2. Rosmah set rambut 5 jammm Makkk pe de hall... Ha Ha Ha..

      Delete
  6. wah...sukanya selalu dapat makan angin...
    salam perkenalan sis

    ReplyDelete