Restoran Bawal 2 Kepala Batas Pulau Pinang

Restoren ni terletak di Kepala Batas,tepi jalan menghala ke Prai,ikut jalan kampung.Kat area Paya Keladi kot..rasanyalah.Dekat area bangunan kedai baru,tak silap kat area jalan kampung permatang yang ada kubur depan trafic light tu.

Satu set menu berharga RM20 hingga RM80 camtu.Untuk 3 org,4org,6 org,8 org dan 10 org.Byk pilihan set menu selain ala carte menu.
Kami tiga family ambil 2 set menu yang berharga RM57/set.Menu dia ada:
-Kari Bawal 2 mangkuk
-Asam pedas Ikan pari 2 mangkuk
-1 ekor bawal goreng
-2 pinggan telur dadar
-Ulam 1 pinggan dan sambal belacan
-1 ekor sambal ikan bawal
-2 jug air teh O' ais
-8 pinggan nasi putih
-Air kosong free flow

Tah apa lagi lupa..sebab pi time pas raya.Sedap makan kat sini,dah le murah gila aku rasa.

antara lauk yang ada dalam set bawal ni
kari bawal


ulam

bawal goreng



Overall,restoran ini berbaloi dikunjungi.Terutama  bila bawa 2,3,4 atau 10 family.Staf dan servis pun ok,siap boleh tapau lagi bila lauk tak larat nak habiskan.Kami tapau asam pedas ikan pari masa tu sebab dah larat nak makan.

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam