Durian crepe



Makan juga aku akhirnya benda alah ni.Sebab semua orang telah berjangkit demam crepe durian,tempias pun kena juga aku.Dua biji beharga RM3,4 biji RM6.
Review-sedap juga durian crepe ni,makan sebiji dua yummy and heaven.Rasa tak manis sangat,berkrim dan selembut salju.But my limit is 2pcs,muak ok.And I still wonder how others can consume 6psc in one go.

Comments

  1. lapar jugak tengok crepe durian tuh..nampak menyelerakan sgt2

    ReplyDelete
  2. Aza,
    Wah! Dah merasa durian crepe ek? Sedap ek? Buleh tahan mahal harga dia tu.
    Tu la, saya pon dok tengok sekarang ni dok demam durian crepe. Siap suruh Akak saya gi beli, makan and cerita sedap ke tak. Kronik sungguh.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam