Royce Hotel KL Sentral

Hotel ni terletak dekat dengan KL Sentral. Jalan kaki dalam 10-20 minit.
Dalam booking.com bertaraf 3 bintang.
Katil Queen yang besar dan selesa, bilik agak luas dan bilik air yang cantik.
Hotel ni sederet dengan hotel Sun Inns hotel Kl Sentral tu.

''Royce Hotel menawarkan tempat penginapan di Kuala Lumpur, 3.4 km dari Menara Berkembar Petronas. Ia terletak 8 minit berjalan kaki dari stesen KL Sentral dan dengan akses terus ke lapangan terbang antarabangsa. Tetamu boleh menikmati sarapan di Bricks Diner. Ia juga mempunyai WiFi percuma dan pusat spa.
Setiap bilik dilengkapi dengan TV skrin rata dan cerek. Setiap unit mempunyai bilik mandi peribadi dengan tab mandi atau pancuran mandian. Kemudahan tambahan termasuk jubah mandi, peralatan mandian percuma, pengering rambut, dan panggilan tempatan percuma.''- booking.com

Alamat: Jalan Tun Sambanthan 3, Brickfields, 50470 Kuala Lumpur, Malaysia

Sebelah dengan Sun Inns Hotel jer..sama row
lobi

ada pakej jgk utk tour

Bilik deluxe satu katil queen besar



bathroom dgn toilet cantik

puas ati..harga tak sampai seratus semalam


nampak menara KL dari sini

pergi KL sebab nak meronda Pasar Seni
moh le kita ke IKEA

tiap tahun kena repeat

pastu nak naik MRT yang baru tu

nak melepak dekat Dataran Merdeka jugak


Gambar ambil guna hp cokia jer..memang kelabu asap la.
Hotel ni book thru booking.com..memang murah la..RM169 untuk 2 malam.
Puas ati dan berbaloi dengan harga.

Comments

  1. lokasi hotel ni menarik ,dekat ja dengan KL Sentral, senang nak pergi kemana-mana sebab dekat dengan transport awam...

    ReplyDelete
  2. Suka lantai pasar seni tu..menangkap mata habis..hehe

    ReplyDelete
  3. 169 tuk 2 malam..memang murah gilosss ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Book awal setahun tu nk murah mcm tu

      Delete
  4. assalamualaikum .... hi mak ... datang nk tgk mak dah merayap sampai mana.

    sekali dah sampai kl daaaa....

    kita pun dah lama tak g kl tu mak ... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkslm..nhhas kn busy gitu..org vvip katakn

      Delete
  5. siap dah sampai ikea lak tu .. .. hihihi

    ReplyDelete
  6. tapi kan kan kan .... perhhhh murah gilos rm169/ 2 mlm.... murah murah ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skrg try buat x dpt dah harga tu..sob sob

      Delete
  7. Hotel nampak mewah harga murah! Mmg berbaloi

    ReplyDelete
  8. Pegi IKEA ngan sape Mak? Byk borong?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha jm mcm spy..borong pun tak mcm org &HH kt shanghai

      Delete
  9. harga hotel berbaloi sangat rasanya tu.. sebab kampung area2 situ memang jarang dapat stay kat KL.. menarik jugak kan. book 2 malam lepas tu pusing2 KL..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa- update Jan 2018

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur