Jom Ngopi@Kangar

Cafe ala bistro yang terletak di Kangar, Perlis ini popular bagi local.
Harga murah, berbaloi dan sedap.
Cuma nak melepak lelama tak berapa best sebab kedai kecik dan sempit.
Ramai yang datang untuk take away.
Nak info lanjut boleh tengok insta diorg ni https://deskgram.org/ngopikangar
Waktu operasi:
Mon - Sun : 10.00 a.m. - 10.30 p.m.
Friday : 3.00 p.m. - 10.30 p.m

JJCM pernah datang buat review sini

inilah ngopinya

suasana dalaman..kecik aje kedai ni tapi orang selalu full

deko simple

roti yang boleh dipilih..ada ciabata, panini, focacia, croissant dan lain-lain
boleh pilih bread apa nak..ni amik kat insta diorg..tlg pomot jadi jgn saman ye



menu yang ada..semua jenis sandwich aje..pasta ke sup ke tak ada ya

nk order, tick kat kertas ni then pergi kat kaunter bagi serta bayar terus

ini cafe latte

ini capucinno

latte dan ice peach

jom makan..focaccia dan panini sandwich

ini focaccia

yang ini besar..boleh pilih ayam ke, beef ke atau tuna


ini panini..boleh jgk pilih filling apa nak



bil utk 2 org makan..
Overall semua sedap kat sini. Tengok alamat kat bil tu ya jika nak pi.(pemalas punya blogger)

Comments

  1. Agak agak... Bila kita dpt ngopi sesama mak? He He He...

    ReplyDelete
  2. Cantiknya deco kedai ni.. sempoi baqhang!...heheheh

    ReplyDelete
  3. Menu tu lapik kertas je ker? sempoii..

    ReplyDelete
  4. pintu kedai tu cantik.. nanti ada duit beli tuk umah la... eh!.. heheh

    ReplyDelete
  5. perghhh
    lawa kedai nih
    ada rezeki nak kena try nih
    dulu2 masa study sana x ada lak
    haha

    ReplyDelete
  6. Mak ooo mak! JM dok scroll atas bwh naik turun cari list price of ngopi tu...yg ada cuma list sandwiches

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..minum besa la range dlm 5.9 hingga 7.9..tak smpt amik..dh lapo

      Delete
  7. Ada berapa jenis kopi yg dorang jual Mak? Sedap mcm minum kat starbuck dok

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg glamer tu ada la..capuccino.. americano..machiato..mak bkn kaki kopi jd x boleh nk compare

      Delete
  8. Jom SS..kita turun kangar ajak Mak ngopi sama sama 😬

    ReplyDelete
  9. Kalau nak mengopi mmg kena lepak lama sikit borak2 baru syok..kalau tempat kecik camtu..x leh nk mengopi kena mengeteh 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk gelak kuat pun xleh..org mrh nnti hehe

      Delete
  10. Ehem ehem! Mak mengopi ngan sape tu..satu hot satu ice 😬

    ReplyDelete
  11. wah nampak sedap laa sandwich dia....selamat mengopi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa- update Jan 2018

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur