Menu berbuka ramadhan ke- 4

ni le menu yang simple
Oleh kerana semua blog seluruh Malaysia telah betukar menjadi blog kedai makan seperti blog Cik Mat Gebu,maka aku pun gigih jugalah mengupload gambar makanan sebagai pencuci mata yang ngantuk ni.Bila tengok gambo makanan segar balik mata tu.
udang goreng kuniyt

masak lemak labu dan bayam

ikan selar goreng

kuih keria orang malas-dapat idea hebat ni dari blog salam2benua-senang dan takyah bentuk cam kuih telingan hindu tu(peneram)

kari ayam belen semalam

tunggu berbuka jek-cili dan bawang kicap utk lidah pedas

menu sebelumnya

murtabak idaman hati

sweet sour fish


alhamdulillah,dah selamat dalam perut.Hari ni taktau nak masak apa..pening..

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa- update Jan 2018

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur