Bento box minggu ni

Bento box minggu ni simple dan senang. Ada yang aku tak amik gambo pun..dah jadi malas pulak.
Dah jarang masak nasi dan buat lauk pauk..yang banyak noodles je. Roti pun ada cuma takut depa tak kenyang.
spaghetti olio, buah tembikai susu dan nuget udang

Add caption
pancake, biskut teddy dan limau
nasi, ayam paprik, biskut teddy dan buah limau

Add caption
Add caption

maggi goreng, waffle gardenia dan limau
Roti bakar ham, roti pong dan baked bean

Add caption
spagheti tomato sos, london roll dan biskut jejari

bekal kecik dan senang nak bawak
nasi goreng pandai, baked bean dan roti butter

Add caption
typical weekend breakfast

Comments

  1. Pergggghhhhh Makkkk! Sedap gilerrrr dah tu... Meremmmmbessss!

    ReplyDelete
  2. Ohsem la awak...
    suka tgk bento2 awk kt anak awk...
    sy nak wat kt anak..ank kecik lg..
    wat kat apaknya...takut apaknya malu plak
    btw jmput singgah my blog ya

    ReplyDelete
  3. SS, meh mak nak bekalkan..
    Alia..tq ats komen

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa- update Oktober 2018

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam