Sunday, December 28, 2014

A&O Hotel and Hostel Haupbahnhof Vienna Austria dan malam di Vienna


Terletak dekat dengan stesen Metro Haupbahnhof dan landmark adalah dekat building ibu pejabat OBB.
Jalan kaki dalam 20 minit dari stesen. Rate hostel untuk female dorm adalah 14 euro semalam. Masa bayar tu, kita akan diberi kunci (kad), sarung bantal, sarung quilt dan cadar. Towel pun ade.
Alamat:

A&O Wien Hauptbahnhof
Sonnwendgasse 11
Österreich - 1100 Wien
+43 1 602 0617 3800
peta hostel

Reception cum bar

Reception and lobby



Bilik air dan dining table adalah dalam bilik tu jugak..sangat luas untuk standard Eropah bagi 6 katil, satu toilet ,satu bathroom dan ada tv dalam bilik. Memang puas hati dari mana-mana hostel lain yang aku jumpa sepanjang backpack ni.
Pantry nak masak tu macam takde, so aku masak nasi dalam rice cooker dekat katil. So takleh nak buka kedai nasi goreng le Chef oii.
bilik nya..amik kat google tapi memang mcam ni lah
Puas hati..luas dan lapang
Add caption
Add caption
Lepas check-in aku keluar jap merayap menikmati malam Vienna..sangat cantik dan bercahaya.
Kerana opera dan konsert-konsert meriah pada waktu malam.
simpang-simpang jalan


restoren India di Vienna

Gah dan mengkagumkan



No comments:

Post a Comment