Hotel Codrean Brasov Romania

Hotel ni terletak dalam kawasan perumahan sekita bandar Brasov. Dalam 1km dari stesen keretapi Brasov.
Ratenya adalah 65leu (RM62) semalam. Tumpuan driver-driver bas dan not bad jugak bilik dia,sekadar singgahan. Yang penting bilik air dalam bilik, tak share.
ni hotelnya.signage punyalah kecik. makcik tak nampakk!
reception
 laluan ke bilik yang berliku-liku
ni biliknya
katil dan tilam yang agak uzur tapi ok je bagi aku
bathroom
ni kawasan hotel..taman perumahan
dekat dengan rumah comel ni

Comments

Popular posts from this blog

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu visa

Langkah demi langkah dan cara nak naik kapal terbang-proses dan prosedur

Shopping dan membeli belah kain pasang,telekung dan tudung di Bandung Indonesia

Ole-ole yang harus dibeli di Langkawi/Koleksi pinggan mangkuk Haji Ismail Group

Vietnam Part 1-Shoping dan membeli belah kain pasang, beg, dan barang dari Ben Thanh Vietnam